Prancūziškas pyragas su varške ir obuoliais

22 Gru Prancūziškas pyragas su varške ir obuoliais

Reikės:

  • Sviestas (naudojau iš saldžios grietinėlės) – pakelis
  • Miltai – 3 stiklinės
  • Cukrus (naudojau rudąjį) – 1 stiklinė
  • Vanilinis cukrus – 1 a.š.
  • Varškė – 400 gr.
  • Kiaušiniai – 3 vnt.
  • Obuoliai – 3 vnt.

Gaminimo eiga:

Sviestą atšaldome, tada sutarkuojame, beriame pusę stiklinės cukraus, miltus ir pirštais gerai sutriname, kol gaunasi trupiniai. Pusę šių trupinių beriame į kepimo formą. Ant viršaus – varškės įdaras (varškė, pusė stiklinės cukraus, vanilinis cukrus, kiaušiniai – viską išmaišome mikseriu). Nulupame ir riekialėmis supjaustome obuolius, dėliojame ant varškės masės. Tada beriame likusius trupinius. Kepame 200C ~50min.

IMG_1087 IMG_1088

Skanaus!